Zondag, 30 december 2018 19:29

Battle info-event

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Je voelt je futloos, vermoeid en zit niet lekker in je vel. Met onze hulp ga jij werken aan een fitter, energieker en strakker lijf. We hebben namelijk een goed doordacht plan voor je klaarliggen waarbij alles van leefstijl samenkomt. We geven je alle handvaten om de basis van jouw persoonlijke leefstijl te creëren op het gebied van training, voeding en ontspanning. Inmiddels hebben we al 3 succesvolle edities gedraaid van De 90 Dagen Battle. De gehele uitleg vindt plaats tijdens een van de vrijblijvende gratis info-events. Dit is de beste manier om kennis te maken met de methode die gehanteerd wordt tijdens de Battle.

Battle info-events

19 december 20:30 uur / 29 december 13:00 uur in Het Leefstijlhuis. Aanmelden voor dit info-event is nodig en kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom is volhouden zo moeilijk?!

Omdat iedereen uniek is! We krijgen met persoonlijke zaken te maken waardoor we moeten afwijken van het voorgenomen plan en als we dan geen back-up hebben klaarstaan van dingen die je moet doen als het moeilijk, lastig, zwaar of haast onmogelijk wordt, dan is de kans op uitstel groot. De Battle leert je om te gaan met jouw persoonlijke valkuilen. 

Laatst aangepast op Zaterdag, 26 oktober 2019 11:36

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.