Donderdag, 03 oktober 2019 15:55

Ook jij kunt een powervrouw worden

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ben jij al lid van mijn Facebookgroep "Eet als een Powervrouw"? Daar vertel ik je alles over mijn inzichten en leer ik je de kneepjes van de juiste voeding voor de vrouw. Voeding vind ik zo fascinerend, ik blijf telkens weer verwonderd over de kracht van dit “wondermedicijn”. 

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij bewust te maken van de invloed van het “wondermedicijn” op de levenskwaliteit en gemoedstoestand. Goede voeding is dè basis om optimaal te functioneren en om lekker in je vel te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik heb een unieke no nonsense aanpak welke gebaseerd is op mijn eigen visies, ervaringen, studies en bewezen inzichten.

Ik ben een oprechte eerlijke coach die adviseert vanuit de visie "bewustwording”. Bewustwording en resultaat zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met elkaar. Voor het bereiken van doelen is jouw “waarom” ontdekken een van de belangrijkste stappen. Als er geen “waarom” is, weet je ook niet waar je kneiterhard voor gaat werken en blijft knokken als het even tegen zit.

Als je echt iets wil, vind je een weg......zo niet, dan vind je een excuus

Jou het resultaat laten behalen wat je voor ogen hebt, vind ik belangrijk. Echter bereik je een doel niet zonder horten en stoten, je zult bergen en dalen tegenkomen. Op die momenten kun je rekenen op "een schop onder je kont" en mijn oprechte eerlijkheid die liefdevol confronterend kan zijn. Ik ben er voor jou, maar verwacht ook jouw 100% commitment. Mijn eerste voorwaarde voordat we samen aan de slag gaan.

Ben jij die vrouw met een overvolle agenda, die alle ballen hoog houdt, oververmoeid is en ontevreden met haar lijf............ dan ga ik jou laten stralen als een èchte PowerVrouw! 

Laatst aangepast op Woensdag, 27 november 2019 11:53

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.