Maandag, 04 november 2019 08:38

Meer energie en lekker in je vel met voeding

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De jaren verstrijken en met de jaren komen de "mankementen". Hoort bij de leeftijd zeggen ze dus neem je voor lief dat je last hebt van een slechte nachtrust, energiedipjes, vetrolletjes en overgewicht. Maar er zijn van die momenten dat je het toch weer eens probeert om je gewicht of klachten onder controle te krijgen. Vol goed moed begin je er (weer) aan, maar na een tijdje merk je dat er niks is verandert ondanks je harde werken......... Je bent weer terug bij af.

Dan zakt de moed je bijna in de schoenen en denk je “Waar doe ik het allemaal voor?” Elke keer dreigt je doel in de soep te lopen. Wat gaat er mis? Waarom gooi je elke keer weer de handdoek in de ring?! 

Ik beloof je dat het anders kan zijn en ook nog zonder dieet. Wil jij weten hoe je jouw doelstellingen tot een succes maakt. Dat de handdoek deze keer niet in de ring wordt gegooid, maar dat je leert hoe je het wél volhoudt zonder al te veel moeite.

Ik neem je bij de hand bij je eerste stappen en vertel hoe je het wél kunt volhouden. Hoe je een Powervrouw wordt en weer energiek en lekker in je vel komt zitten.

Na deze presentatie weet je

  • hoe je meer energie krijgt
  • hoe je een Powervrouw wordt
  • je doel goed te kiezen
  • welke voeding gezond is 
  • welke stappen je moet nemen om je doel te bereiken
  • hoe je terugval kunt voorkomen
  • de methode van het POWERwiel te gebruiken

Je ontvangt een mini-werkboekje zodat je meteen aan de slag kunt

Kosten €15,- (aanmelden gewenst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wanneer 2 februari 13:00-14:00 uur

Laatst aangepast op Zondag, 12 januari 2020 16:06
Meer in deze categorie: « eten, emoties en verleidingen

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.