Even voorstellen

Carine van Eijk

Waar sta ik voor?

Goede voeding is voor mij dé basis om optimaal te functioneren en om lekker in mijn vel te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik zie het als mijn missie om vrouwen zoals jij bewust te maken van de invloed van voeding op de levenskwaliteit en gemoedstoestand. Mijn unieke aanpak is no nonsense en gebaseerd op mijn eigen ervaringen, persoonlijke visies, studies en bewezen inzichten. Via mijn Powervrouw nieuwsbrief en Facebookgroep "Eet als een Powervrouw" deel ik waardevolle tips met jou.

Vanuit de visie "bewustwording" coach ik jou. Bewustwording en resultaat zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met elkaar. Voor het bereiken van doelen is “jouw waarom” ontdekken een van de belangrijkste stappen. Als er geen “waarom” is, weet je ook niet waar je kneiterhard voor gaat werken en blijft knokken als het even tegen zit. Als je echt iets wil, vind je een weg......zo niet, dan vind je een excuus.

Jou het resultaat laten behalen wat je voor ogen hebt, vind ik belangrijk. Echter bereik je een doel niet zonder horten en stoten, je zult bergen en dalen tegenkomen. Op die momenten ben ik jouw Powervrouw voedingscoach en kun je rekenen op "een schop onder je kont" en mijn oprechte eerlijkheid die liefdevol confronterend kan zijn. Ik ben er voor jou, maar verwacht ook jouw 100% commitment. Als jij je volledig wil inzetten dan ben ik dé voedingscoach die jou gaat leren hoe je die sprankelende Powervrouw wordt die jij zo graag wil zijn. 

 

Wie ben ik?

Marie-Carine van Eijk, geboren en getogen in Someren, 40-plusser en trotse moeder van 3 geweldige kinderen van 12, 19 en 24 jaar. In mijn vrije tijd probeer ik graag recepten uit welke ik altijd aanpas volgens mijn Eet Je Goed visie. Andere dingen die ik graag doe zijn boeken lezen over voeding, gezelschapsspelletjes, wandelen met mijn 3 honden, leuke dingen ondernemen met mijn lieve kinderen en met volle teugen genieten van mijn Powervrouw leven. Mijn toppunt van genieten is een etentje in een restaurant met allemaal kleine gerechtjes, een lekker glaasje rode port en dierbaar gezelschap.

Mijn verhaal

“Je bent wat je eet” ik geloof er echt in, want ik heb het aan den lijve ondervonden. Ergens in 2014 stond ik op een punt waar elke vrouw een keer terecht komt en zich afvraagt “Is dit het nou? Ik doe mijn sleur-dingen, leef en zorg voor anderen, cijfer mezelf weg, ben oververmoeid en voel me al lang niet meer dat “lekker ding” van vroeger. Wil ik zo verder gaan tot mijn 90e?” Echt niet! Ik wil een aantrekkelijke powervrouw zijn, energie uitstralen van top tot teen, gezond oud worden en vooral mega-genieten.

Vanaf dat moment gooide ik het roer om. Ik ging met mezelf aan de slag en de eerste stap was dat ik ging afrekenen met mijn lovehandles. Want waar had ik die in godsnaam voor nodig? Precies….. nergens voor, ik walgde van ze. Een ding wist ik zeker, ik zou nooit of te nimmer een dieet volgen, want daar zou ik doodongelukkig van worden. Jezelf alle lekkere dingen ontzeggen en op de light en suikervervangers leven, ik moest er niet aan denken. Er moest toch een manier zijn waarmee ik al mijn doelen zou kunnen bereiken en daarnaast ook nog kon genieten van een schaaltje chips, een gebakje en uit eten met een lekker glas wijn.

Dus daar ging ik vol goede moed aan mijn nieuwe avontuur beginnen. Nou ik kwam al snel tot de conclusie dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Ik kwam terecht in een oerwoud van tegenstrijdigheden en zag al vrij snel door de bomen het bos niet meer. Maar ik laat me hierdoor toch niet uit het veld slaan, dacht ik. Nee natuurlijk niet, want ik had een commitment met mezelf en ik wilde koste wat kost mijn doelen bereiken. Dus ik ben pad B ingeslagen, ben wetenschappelijke artikelen en studieboeken gaan lezen en heb mezelf als “mijn eigen proefkonijntje” omgedoopt en ben gewoon gaan uitproberen wat èchte voeding met mijn lijf deed. En ik werd beloond voor mijn doorzettingsvermogen! Mijn lovehandles verdwenen, ik ging beter slapen, mijn huid en haar werd mooier, voelde me meer ontspannen en ging weer meer genieten van de kleine dingen. Ik voelde aan alles in mijn lijf dat ik de juiste keuzes had gemaakt.

Ik had een nieuwe betere versie van mezelf gecreëerd. Ik voelde, en voel me, een op en top Powervrouw puur en alleen door goede voedingskeuzes en simpele leefstijlveranderingen. Mijn missie was geboren! Hier moesten meerdere vrouwen van weten en zo gebeurde het dat ik als 40+ er weer naar school ging om te studeren.

Sinds 2016 mag ik mij officieel voedingsdeskundige in de complementaire geneeskunde noemen. Ik blijf up-to-date door regelmatig bijscholingen en specialisatie cursussen te volgen. 

 • In 2017 heb ik de volgende cursussen gevolgd:  maagzuurproblematiek, het circadiaans ritme, de schildklier en orthomoleculaire voedingssupplementen. Ik kan mijn cliënten nu, naast orthomoleculaire voedingsadviezen, ook adviseren èn voorzien van hoogwaardige voedingssupplementen om lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen.
 • In 2018 heb ik me verdiept in hormonen en vrouwenklachten, insulineresistentie, diabetes 2, darmproblemen, bloeddruk, cholesterol en chronische pijn.
 • In 2019 heb ik me verder gespecialiseerd in HSP, hooggevoeligheid en voeding, neurotransmitters, overgang en overgewicht. 

Waarmee kan ik je helpen?
 • gewichtsproblemen
 • vermoeidheid verminderen 
 • hormonen in balans brengen
 • cholesterol / bloeddruk verlagen
 • gezondheidsklachten verminderen
Voeding als preventief medicijn om het risico te verlagen op:
 • versneld verouderingsproces
 • hart- en vaatziektes
 • kanker
 • cholesterol en bloeddrukproblemen
 • diabetes 2
Werkwijze 

1. Indien gewenst kan er eerst een gratis en vrijblijvende kennismaking plaatsvinden. 


2. Klikt het tussen ons én ben je bereid om 100% commitment te geven dan plannen we een intake. Je krijgt een complete lichaamsmeting en er wordt een anamnese afgenomen. Dit is een uitgebreide vragenlijst over je medische achtergrond, leefwijze en klachten. Na afloop van de intake geef ik je al wat adviezen en krijg je een mapje mee om de eerste Powervrouw stappen mee te zetten.


3. Op korte termijn heb je je eerste voedingsconsult. Er wordt uitgelegd waar je klachten vandaan komen, wat het stappenplan gaat worden en eventueel krijg je vrijblijvend advies over voedingssupplementen indien deze nodig zijn.


4. Tijdens elk consult zal er een nieuw onderwerp besproken worden, evalueren we je voortgang en kun je vragen stellen. Je wordt bewust zelf aan het werk gezet om stapsgewijs in je eigen tempo een Powervrouw te worden.

Ik analyseer vanuit een holistisch oogpunt, kijk naar de mens als geheel en probeer alle puzzelstukjes op zijn plek te krijgen. Blokkades, hormoonverstoringen of tekorten die naar boven komen behandel ik met bijbehorende voedingsadviezen en indien nodig voedingssupplementen.

Naar mijn mening is medicatie niet altijd de juiste oplossing en daarom kies ik er juist voor om de oorzaak van klachten op te sporen. Ik coach jou naar een persoonlijke leefstijl om een op en top Powervrouw te worden.

Mocht je nog meer vragen hebben dan beantwoord ik ze graag

Direct een afspraak maken Bel of app naar 06 - 51949110 stuur een e-mail via ons contactformulier