Afvallen zonder honger

Ik ben 37 jaar en heb 2 kinderen. Een half jaar geleden wilde ik graag afvallen, maar ik kon zelf niet meer de motivatie vinden om het te doen.

Lees meer

Puntjes op de i

Al een aantal jaren ben ik voor mezelf en mijn gezin alert op wat we eten. Gezonde verse producten, niet te veel suikers enz.

Lees meer

Weer een goede mindset

Enkele maanden geleden merkte ik dat ik steeds ongezonder ging eten. Dit zorgde voor lichamelijke klachten en minder energie.

Lees meer

Ik kan weer leuke kleding aan

Waarom ik mijn leefstijl wilde aanpassen? Nou, ik had weinig energie, was heel vaak erg moe om dingen te ondernemen en mijn kleren pasten me niet meer. Ik kon ook niks meer kopen wat ik echt leuk vond staan. En toen ik op een dag uit mijn strakke jumpsuit scheurde was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer

Met voeding kom je verder dan met een doktersrecept

Na de zomervakantie bleef ik maar in een cirkel draaien van vermoeid, regelmatig een dip-dag en niet happy zijn. Ik heb een afspraak met Carine gemaakt en ze overtuigde me er meteen van dat andere voeding mij een ander mens zou maken.

Lees meer

Een grote leerschool

Begin 2018 zag ik Desiré voor het eerst. Ze vertelt me dat ze bijna dagelijks een reep Tony Chocolony eet en dat de koekjestrommel ook niet veilig voor haar is.

Lees meer