Betere bloedwaardes

Reeds enkele jaren wordt er jaarlijks bij mij bloed geprikt om de cholesterol, bloedsuiker en bloeddruk te meten.

De waardes zijn bij de laatste metingen aan de hoge kant en hierin zat geen verbetering. Mijn huisarts vroeg aan mij of ik er iets aan wilde doen. "Natuurlijk" was mijn antwoord.

Ik werd via de huisarts doorgestuurd naar een soort van 'diëtist' waar ik de Schijf van 5 voorgeschoteld kreeg. Dit is echter een algemeen verhaal en sprak mij niet erg aan. Ik ben dan ook maar enkele keren bij deze 'diëtist' geweest, omdat ik het idee had dat het niet persoonlijk genoeg was voor mij. 

Via onze dochter kwam ik in contact met Eet Je Goed. Ik ben eerst samen met mijn vrouw naar een bijeenkomst geweest waar veel informatie verstrekt werd over voeding en leefstijl. Na deze bijeenkomst heb ik contact opgenomen met Carine, omdat de persoonlijke benadering mij erg aansprak. Vrij snel daarna ben ik gestart met een traject om mij te voorzien van persoonlijk asdvies en begeleiding.

De gesprekken waren prettig en de adviezen op maat. Met de aanpassingen van mijn eet- en drinkgedrag heb ik helemaal geen problemen gehad. Mijn doel was op gewicht te blijven en mijn bloedwaardes onder controle krijgen. Nu een half jaar verder zijn mijn bloeddruk, cholesterol en bloedsuikers mooi in evenwicht en is mijn gewicht precies hetzelfde als 6 maanden geleden. Dankzij Carine heb ik ook weer volop energie en sta ik positief in het leven. Carine bedankt. 

Met vriendelijke groet, V. Lommen, 49 jaar