Mijn lichaam was uit balans

Na mijn burn out eind 2016 knapte ik weer op. Maar ik bleef wat klachten houden zoals hartkloppingen, een laag energielevel en tintelingen van nek naar hoofd. 

De laatste 2 jaren was ik aan het onderzoeken waar mijn klachten vandaan kwamen. Regulier kreeg ik keer op keer te horen dat alle bloeduitslagen goed zijn, soms een te lage Hb gemeten waarbij ijzertabletten werden voorgeschreven.

Eind april dit jaar bij Carine aangekomen, omdat ik regulier 'uitgedokterd' was. Ik startte met een traject van 6 maanden en bij de intake werd de energetische bloedtest afgenomen. Wat was ik blij dat er uit de EMB-bloedtest duidelijk werd dat er weldegelijk veel in mijn lichaam uit balans was. Ik had onder andere een B12 tekort en ik moest opletten met tarwegluten, omdat deze mijn darmen belasten en veel energie opslurpen.

Het was een heel fijn traject onder begeleiding van Carine. Ik heb geleerd welke lekkere voeding voor mijn lichaam werkt en wat stress en rust/ontspanning met mijn lichaam doet (bewustwording).

Het afvallen was niet mijn prioriteit, maar is zeker een geweldig geschenk. Ik heb nu meer energieke dagen en geniet meer van mijn huwelijk en kinderen. Ik heb het vertrouwen dat ik op het juiste pad ben voor een gezonde en energieke levensstijl voor mij en mijn gezin.

Carine super bedankt, powervrouw M