Ik voel me fit

Op een gegeven moment kwam ik Carine op Facebook tegen en begon ik haar berichtjes te lezen. In eerste instantie dacht ik: weer zo eentje.

Maar op een gegeven moment begon het me toch te triggeren om contact met haar op te nemen. Dit heb ik gedaan en ik kan je vertellen dat dit de beste stap is geweest die ik in de afgelopen tijd heb gezet.

Ik had met regelmaat weinig energie en ik vond dat ik een paar kilo te veel woog. Ik heb longklachten, een verstoorde schildklierwerking en in de middag was ik vermoeid. Ook al was ik moe, 's avonds in slaap vallen was lastig en doorslapen lukte ook niet altijd.

Ik ben in september 2017 begonnen. Carine heeft me de begeleiding gegeven die bij mij past. Alles stap voor stap in een rustig tempo, zodat ik aan bepaalde gewoontes kon wennen. Uit eigen ervaring weet ik dat ik anders door de bomen het bos niet meer zie en dat ik al vrij snel terug val in oude gewoontes. Alles werd duidelijk uitgelegd waardoor ik nu zelf bewuste keuzes kan maken. Ik ben geen keukenprinses, maar ik eet nu gezond zonder ingewikkelde recepten en daarbij ook heel lekker.

Mijn drang naar zoetigheid heb ik nu onder controle. En dat kon ik me van te voren echt niet voorstellen, maar het is me gelukt. Mijn longklachten zijn minder geworden en volgens mijn longarts heb ik nu zelfs 'sportlongen'. De typische schildklierklachten waar ik jaren last van had zijn sterk vermindert. Ik heb weer energie, het maagzuur is verdwenen en mijn stoelgang is weer op orde. Ik val makkelijker in slaap en slaap de hele nacht door als een roosje. Het is zelfs een keer voorgekomen dat ik me bijna verslapen had, dit had ik nog nooit van mijn leven meegemaakt.

Ik ben van mening dat door de kleine stappen, de handvaten van recepten en de goede begeleiding het mij is gelukt. Conclusie; mijn levenstijl is veranderd, ik voel me fit, zit veel lekkerder in mijn vel en mijn kilo's die ik kwijt wilde zijn eraf.

Carine bedankt voor alles
Marlène