Altijd bezig geweest met mijn gewicht

Ik ben altijd bezig geweest met mijn gewicht.

Carine, Eet Je Goed: Wat heeft Monique het goed gedaan. Ik heb haar leren kennen als een vrouw met een geweldige inzet en een positief karakter.
Elke keer kwam ze vrolijk lachend de praktijk binnen lopen. Op de vraag "en hoe is het afgelopen tijd gegaan"?..... was steevast en volmondig haar antwoord "goed! kei goed" met daarbij altijd een smile van oor tot oor. Niets vond Monique moeilijk, geen enkele keer liep ze tegen problemen aan. Ik ben heel trots op haar en hoe ze het heeft gedaan. Zoals je ziet het resultaat mag er zijn.

Monique haar verhaal: Ik ben altijd bezig geweest met mijn gewicht. Toen ik 17 jaar geleden trouwde had ik een mooi gewicht. En zo wilde ik ook graag blijven, maar helaas vlogen de kilo's er weer aan. En na twee zwangerschappen werd het helemaal moeilijk om weer op gewicht te komen. Ik bleef maar aankomen, ook al at ik weinig. Ik wist wel dat ik te weinig at, maar ik vond het lastig om te bedenken wat ik de gehele dag zou kunnen eten.

Ik voelde me op den duur niet meer lekker in mijn vel zitten, was steeds vaker moe en mijn humeur werd er ook niet vrolijker van. Ik vond dat er iets moest gebeuren, maar ik wilde niet weer gaan 'lijnen'. Want ik wist dat 'lijnen' voor mij niet werkte. De kilo's vliegen er snel af, maar komen er ook net zo snel weer aan.

Ik had al wat verhalen gehoord over Eet Je Goed en toen ik het bericht van Carine op Facebook voorbij zag komen besloot ik een afspraak te maken. Mijn eerste afspraak stond gepland op 22 juni 2017 en ik dacht dat is lekker nog voor de vakantie. Na het gesprek met Carine voelde ik me al meteen enthousiast. Ik ben dan ook gelijk naar de winkel gegaan om de dingen te kopen die ik nog niet in huis had en ben direct goed begonnen. 

5 maanden later 1

Na 2 weken ging ik terug, ik voelde me al wat beter en minder moe. En ja hoor, ook al 2,5 kilo eraf. Dat heeft me echt gestimuleerd om door te zetten en er ook echt voor te gaan. Inmiddels weet ik wat gezond eten is en wat ik nodig heb. Ik maak regelmatig gebruik van de lekkere recepten van Carine. Sommige dingen had ik nog nooit gegeten, maar nu heb ik nieuwe smaken ontdekt die ik verrassend lekker vind . Het kost me geen enkele moeite om 'anders' te eten en goede keuzes te maken.

Ik ben nu 11 kilo afgevallen en daar ben ik superblij mee. Ik ben er nog niet en ga dus gewoon nog even door, want het 'nieuwe eten' bevalt me prima.

Carine heel erg bedankt voor je advies, zonder jou was dit niet gelukt.

Monique Lemmen, 40 jaar