Weer een goede mindset

Enkele maanden geleden merkte ik dat ik steeds ongezonder ging eten. Dit zorgde voor lichamelijke klachten en minder energie.

Ik heb geen overgewicht, maar wil niet terugvallen in een ongezond eetpatroon. Het is voor mij belangrijk om mijn lichaam op de juiste manier te voeden, zodat ik de migraines onder controle houd en me fit en energiek voel.

Om weer focus te krijgen op mijn voeding heb ik contact opgenomen met Carine. Dankzij 3 afspraken en regelmatig appcontact heeft ze mij geholpen om weer een goed eetpatroon te volgen. Het voelt goed om weer automatisch de gezonde dingen te kiezen, zonder dat ik er over na moet denken. Ik zorg ervoor dat ik mijn lichaam voed, in plaats van vul. Gedurende de dag eet ik de juiste dingen, waardoor de behoeftes voor de ongezonde keuzes zo goed als verdwenen zijn. Natuurlijk eet ik echt nog wel eens iets ongezonds, want ook dat hoort bij het leven.


Ik heb nu weer een goede mindset qua voeding ontwikkelt, samen met de hulp van Carine. Naast goede kennis van zaken en professionele hulp, zijn de gesprekken met haar ook nog eens gezellig. Dus wil je ook je eetpatroon eens onder de loep nemen? Dan raad ik je aan eens een afspraak te maken.
Anne 31 jaar