Er ging een wereld voor me open

Er ging een wereld voor me open, eindelijk heb ik gevonden waar ik al die tijd naar op zoek was.

Carine, Eet je goed ; Linda is een parttime werkende moeder en heeft 3 jonge kinderen. Naast haar drukke leven gaat ze ook nog een paar keer per week sporten en wandelen. Tijdens ons eerste gesprek gaf ze aan dat ze haar 'altijd zin in lekkers' onder controle wilde krijgen en dat ze zich energieker wilde voelen. Ze was op zoek naar een gezonde manier van eten die bij haar drukke gezinsleven paste, want ze was helemaal klaar met alle diëten. Gewichtsverlies was geen prioriteit, maar als deze manier van eten haar wat gewichtsverlies zou opleveren dan was dat mooi meegenomen. We zijn met alle doelen aan de slag gegaan en Linda was zo tevreden met de resultaten dat ze me spontaan verrast heeft met een prachtige bos bloemen.

Linda's verhaal ; 11 jaar lang ben ik aan het diëten geweest. Van verschillende diëtistes tot Sonja Bakker, Maya en Weight Watchers. Alles hielp.... Maar wel maar voor even. Iedere keer weer de strijd aangaan en uiteindelijk verviel ik keer op keer in mijn oude patroon. Ik heb altijd veel last gehad van eet-zin. Het was altijd een gevecht om 'nee' tegen mezelf te zeggen. En als ik geen nee kon zeggen, ging ik los, écht los. Iedere maandag ondernam ik weer een nieuwe poging.

In juni 2017 was ik er zó klaar mee! Naast dat ik mijn eet-zin buien beu was, had ik ook veel vage klachten als opgezette buik, veel misselijk, slecht naar de wc kunnen, futloos gevoel enzovoorts. Ik kwam via via bij Carine uit. Ik dacht: baat het niet dan schaadt het niet. Er ging een wereld voor me open!

Carine vroeg me of ik de laatste 11 jaar eigenlijk wel lekker heb gegeten? Ik dacht van wel, maar nu ik mijn voeding heb omgegooid weet ik weer wat écht lekker is! En nog veel belangrijker, ik voel me fitter, buikklachten zijn er nog maar incidenteel en ik heb zelfs weer een regelmatige cyclus! Daarnaast ben ik ook nog 9cm in buikomvang geslonken én een aantal kilo lichter. En, mijn eet-zin buien zijn verleden tijd. Dit is me in 11 jaar nog nooit gelukt! Ik ben écht blij dat ik bij Carine terecht ben gekomen. Zonder haar was het me niet gelukt.

Linda Verhees, 32 jaar