Balans in mijn lichaam en geest

Ik kwam bij Carine met klachten en vragen waar ik al tien jaar mee zat. Nergens vond ik antwoorden die me echt konden helpen.

De EMB-test wat ze mij aanbood en haar duidelijke uitleg erover gaven mij dat wel! 

Eindelijk vielen voor mij de puzzelstukjes op hun plaats en snapte ik wat er in mijn lichaam aan de hand was. Maar belangrijker, de adviezen welke ze mij gaf hebben me geholpen om in relatief korte tijd de balans in mijn lichaam (en geest) te herstellen. Ik voel me nu fit, heb het vertrouwen in mijn eigen lijf weer terug en merk dat ik meer energie heb. Kortom, veel, bijna alle klachten die ik had zijn weg.

Het gaat niet vanzelf, ik heb veel aanpassingen moeten doen in mijn leef- en eetpatroon. Een grote stap was de acceptatie naar mijzelf toe dat haar adviezen mij echt gingen helpen. Dat ik daarom niet de oude gewoontes aan moest houden maar opnieuw mocht leren wat goed en verstandig voor me is. En ja, af en toe een schop onder mijn kont van Carine helpt ook.

Ze is begaan met je, maar kan ook streng zijn en dat is oké. Een goede coach, betrokken en deskundig, kan goed luisteren en doet er ook iets mee. Haar holistische aanpak spreekt mij aan en is verre van vaag of zweverig. Ze is vooral concreet, pragmatisch en op een prettige manier sturend.

Ik ben tevreden.

R. J. 65 jaar