Ik zag mezelf staan en dacht nu moet ik iets gaan doen.....

Het verhaal van Riet, die een paar dagen per week met veel passie voor een kleuterklas staat.

In juni 2017 zag ik op Facebook een stukje over Eet Je Goed. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar wat ik las kwam op mij héél prettig over. Toevallig hadden mijn man en ik die week als cadeau een hele leuke foto van ons tweetjes op canvas gekregen. En toen ik mezelf daar op zag staan, had ik zoiets van 'En nu moet ik toch iets gaan doen!'

Dus de stoute schoenen aangetrokken en mij aangemeld bij Carine van Eet Je Goed. Wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet! Nu, na ruim een half jaar verder, ben ik de nodige kilo's en centimeters kwijt en wat vooral belangrijk is: ik zit beter in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk!!

Bij Carine heb ik me altijd zéér prettig gevoeld. Ze liet me in mijn waarde, gaf tips en raadgevingen, maar niets werd opgedrongen. Ik mocht/mag zijn wie ik was/ben. En het mooie aan dit alles is, ik ben anders gaan eten, bewuster gaan eten en heb nooit honger gehad. Het is géén dieet, maar je leert héél goed over eten nadenken.

Ik kan Eet Je Goed bij iedereen die iets op lichamelijk en geestelijk gebied wil veranderen héél erg aanbevelen. Dank je wel Carine voor de hele fijne begeleiding.

Riet, 60 jaar