Ik voel me veel beter

Ik ben bij Carine van Eet je Goed terecht gekomen niet om af te vallen, maar om te leren wat de juiste voedingstoffen zijn voor mijn lijf. 

Juist omdat ik slank ben en geen aanleg heb om snel aan te komen at ik veel ongezonde dingen. Hierdoor werd ik ook eerder moe, had ik migraine klachten en zo nu en dan een slechte huid.

Ik ben nu een paar maanden bezig en voel me zo veel beter! Ik moest in het begin wel erg wennen aan het minderen van suiker aangezien mijn lijf daar aan gewend was. Ik merkte dan ook dat mijn lijf in het begin veel behoefte had aan suiker. Met sporten voelde ik me minder fit en zo nu en dan
duizelig. Dat is nu weer helemaal bijgetrokken!

Ik heb een erg goed gevoel bij de gesprekken met Carine. Ze laat je in je waarde, niks word opgedrongen en ze is altijd bereikbaar. Ik krijg altijd direct reactie als ik een vraag heb.

Ik vind het echt ontzettend leerzaam en ben blij dat ik bij Carine terecht gekomen ben! Ik heb groenten en fruit leren kennen waar ik nog nooit van had gehoord! 😊Voor mij is het ook echt een stok achter de deur geweest en in combinatie met 2 keer in de week sporten durf ik nu wel te zeggen dat ik gezond bezig ben! 

Kortom.. echt een aanrader!! Bedankt Carine

Groetjes,
Kim, 30 jaar