Wat voelde ik me een wrak!

Wat ben ik blij dat ik Carine heb leren kennen en dat ze me geholpen heeft met het veranderen van mijn leefstijl. 

 Wat voelde ik me een wrak! Energieloos, slaapproblemen, hormoonklachten, depressief, de hele dag lekkere trek en nog veel meer. Gewoon te veel om op te noemen. Ik had al een paar keer iets van Eet Je Goed voorbij zien komen op Facebook en dat sprak me heel erg aan. Dus op een dag pakte ik de telefoon en heb een afspraak gemaakt. 

Carine heeft me heel fijn geholpen met het maken van een nieuwe eetgewoonte. Eerst gingen we aan de slag met het ontbijt en ik voelde meteen al resultaat. Hierdoor werd ik nog nieuwsgieriger naar de lunch en het avondeten. Maar dat hebben we langzaam aan omgezet, want dat was beter werd me uitgelegd.

Koken was niet zo mijn hobby, maar omdat het allemaal nieuwe smaken waren werd het steeds leuker. Manlief was er ook erg blij mee om eens wat anders op zijn bord te krijgen. Mijn smaak is ook helemaal veranderd. Wat ik eerst lekker vond dat smaakt me nu niet meer. En dat is positief, want het was niet echt gezond wat ik eerst lekker vond. 

Cindy Vogels zijkant

Onlangs zijn we 2 weken op vakantie geweest en ik ben niks aangekomen terwijl we toch iedere avond uit eten zijn geweest. Maar ik maak nu veel bewustere keuzes. Wat ik ook heel goed merkte is dat ik op een andere manier genoten heb van de vakantie, veel intenser.

Ik sta nu ook veel positiever in het leven en daar ben ik ontzettend blij mee. Dit ga ik voortaan zeker vasthouden. Ik wil niet meer terug naar mijn andere leefstijl. Nooit geweten dat eten zoveel invloed kan hebben op je lichaam en dat je daar zoveel klachten kunt krijgen.

Carine, voor jou een dikke 10!

Ontzettend bedankt, Cindy 40 jaar

Cindy buik cm