Beter uitgepakt dan ik durfde hopen

Toen het Leefstijlhuis was geopend kwam ik met regelmaat Carine en cliënten van haar tegen.

Door ervaringen van cliënten en doordat ik haar met regelmaat tegenkwam bij de ontbijtfitness op maandagochtend was voor mij de drempel lager geworden. Ik was echter wel twijfelachtig of dat klachten die ik al meerdere jaren had met voeding zouden kunnen verminderen...........Ik had last van acne, menstruatieklachten,ik kon mezelf overeten en daarnaast heb ik een lactose intolerantie en ben ik allergisch voor soja.

In mei 2018 ben ik gestart bij Carine. We zijn eerst mijn dagelijkse eetpatroon in kaart gaan brengen. Daarbij kwam naar voren dat ik al een gezond eetpatroon had, maar dat ik erg weinig vetten at. Daarnaast dronk ik erg weinig en had ik weinig kennis van bepaalde voedingsproducten.

Carine legt alles in kleine stappen uit, waardoor je op een rustig tempo je voedingspatroon kunt aanpassen. Doordat alles duidelijk wordt uitgelegd, kun je voor jezelf bewuste en variërende keuzes maken.

Ik heb bereikt dat ik nu weet wat ik wel en niet kan eten, zodat er geen voedselallergieen meer ontstaan. Daarnaast heb ik kennis gekregen van vervangende producten. Mijn acne is sterk verminderd en mijn menstruatieklachten zijn verdwenen. Ik voel me voortaan fit, waardoor ik mijn wisselende diensten beter kan draaien. Mijn stoelgang is verbeterd en ik heb gedurende dag een verzadigd gevoel. Kortom ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en het is zelfs beter uitgepakt dan ik durfde te hopen!

 Loes, 26 jaar