Zekerder van mezelf.... I love It

Nana kwam bij me en had zeer aanwezige eczeem, weinig energie en zat niet echt lekker in haar vel.

Tijdens het traject heeft ze het zwaar gehad, ze werd flink uitgedaagd om met minimale toegestane productkeuzes maaltijden te bereiden. Maar petje af voor deze kanjer, want keer op keer toverde ze smaakvolle gerechten op tafel. Gaandeweg het traject zag ik haar veranderen, zowel van binnen als van buiten zag ik haar "transformeren". Prachtig om dit van dichtbij mogen mee te maken. Inmiddels is ze een paar maanden verder en deelt ze graag haar verhaal.

In februari kwam ik bij Personal trainer Bjärne, omdat ik graag fitter en energieker wilde worden, ik wilde van die bank af. Bjärne keek verder dan dat en na dat gesprek besloot ik een combinatie aan te gaan. Personal training bij Bjärne, voedingsadvies bij Carine.

Ik had last van mijn eczeem en wilde daar graag vanaf, vooral ook omdat het onder andere in mijn gezicht zat. Daarnaast had ik veel last van een opgezette buik na het eten, met alle ongemakken die daar bij hoorde. Dit maakte me allemaal regelmatig wat onzeker.

Mijn voeding werd in kaart gebracht en ik mocht de eerste paar weken heel weinig. En toch kon ik lekker blijven eten door de tips van Carine. Steeds werd mijn lijst wat uitgebreid en kreeg ik nog meer handvaten om mee aan de slag te gaan. Daarnaast had ik wat tijdelijke voedingssupplementen nodig ter ondersteuning van mijn herstel.

Nu 7 maanden later is mijn gezicht mooi, mijn buik zelden nog opgezet en zijn de ongemakken zo veel minder. En ik verloor 1% vet rondom mijn organen en viel 11cm in taille omvang af (en dat was nog niet eens mijn doel!). Ik heb meer energie en ben een stuk zekerder van mezelf. I love it!

Nana, 38 jaar