Een grote leerschool

Begin 2018 zag ik Desiré voor het eerst. Ze vertelt me dat ze bijna dagelijks een reep Tony Chocolony eet en dat de koekjestrommel ook niet veilig voor haar is.

Tijdens de kennismaking werd duidelijk dat ze moeite heeft met structuur aanbrengen en dat ze op zoek is naar hulp in kleine stapjes. Ze heeft autisme waardoor het voor haar lastig is om heel veel informatie in een keer te verwerken. Haar vraag was of het advies heel duidelijk en kort en krachtig gegeven kon worden. Na deze kennismaking heeft ze er even over na gedacht of we bij elkaar pasten en of dit was waar ze naar op zoek was. In april 2018 is ze begonnen.

De ervaring van Desiré ; In het begin was het even wennen en zoeken naar de klik. Vandaag, 6 maanden later, heb ik het traject afgerond. Ik voel me een stuk energieker en ben toevallig ook nog wat kilo's en 22 cm buikomvang kwijt geraakt. Ondanks dat ik anti-depressiva slik is dit toch mooi gelukt! Maar, ondanks dat het nog niet 100% geweldig gaat met mijn voeding voel ik wel een verschil in mijn energie en belastbaarheid. Ik voel nu zelf ook beter welke voeding wat met me doet. Hierdoor kan ik makkelijker gezonde keuzes maken tegenover ongezonde keuzes. Ik ben er zeker nog niet en blijf aandachtspuntjes hebben. Maar heej.. het leven is ook gewoon een grote leerschool met vallen en opstaan.

Desiré, 28 jaar

desire zijkant