Wil jij afvallen en wil je daar hulp bij? Of blijf je jojo-en en lukt het je niet om het gewenste gewicht te behouden.

Misschien wordt dit je eerste afvalpoging en wil je het meteen goed aanpakken of heb je al een aantal diëten gevolgd, maar zonder succes en ben je helemaal klaar met het jojo-effect.

Als je voor eens en altijd wilt afrekenen met overgewicht begin dan niet aan een dieet, shakes of maaltijdvervangers. Na verloop van tijd ga je weer 'normaal' eten en vliegen de kilo's er weer aan. Ik geloof meer in een persoonlijke leefstijl die zorgt voor een duurzame oplossing.

Je hoeft niet persé minder te eten, maar wel anders en een goede balans vinden in je voedingsstoffen en maaltijden. Geen hongergevoel, caloriëen tellen of alleen maar crackers en sla eten, nee integendeel. Je mag heerlijk genieten van lekker eten en ook een lekkernij, glaasje wijn en uit eten hoort bij deze leefstijl. 

Samen gaan we stapsgewijs je leefstijl aanpassen en kom èn blijf je op het gewicht wat bij jou past. Ben jij klaar om weer te gaan genieten van je lichaam en het goede leven? Maak dan vandaag nog een afspraak of kijk bij tarieven welke mogelijkheden er zijn om je te begeleiden.